top of page

Handbol Sanpedor 21 – 33 Juvenil Masculí

I el juvenil continua sumant. Nova i solvent victòria a la pista del Santpedor.

La visita a terres bagenques ha estat profitosa. El BCN va sortir a la canxa “Rafa Martínez”, conegut jugador en actiu de bàsquet nascut a Santpedor, amb molta empenta i ja en els primers 10 minuts va agafar una clara i àmplia avantatja de 7 gols (0 a 7) que va saber administrar molt bé al llarg del partit. Així, el primer gol del nostre rival no es va produir fins al minut 13 de partit i, de fet, ni tan sols va ser gol perquè no va traspassar la línia de porteria però l’àrbitre el va concedir. Des d’aquest moment, i fins al final de la primera part, intercanvi de gols a ambdues porteries (9 a 18). Uns gols que en el BCN van estar molt repartits i ja en aquesta primera part van jugar molts minuts tots els jugadors de l’equip desplaçats a Santpedor. Un equip on només faltava el lateral Rubén dels jugadors habituals.


Aquesta primera part va ser molt semblant a la jugada al partit d’anada, no només pel resultat que pràcticament va ser el mateix, si no perquè la intensitat defensiva i l’encert en l’atac de tots dos equips va ser molt similar. I de nou, com va passar a la canxa de l’Espanya Industrial, el nostre rival va presentar una plantilla massa justa, fet que es va notar davant la impossibilitat de fer canvis i mantenir un ritme alt de partit. Això i que, tot i jugar a casa del nostre rival, aquest no va rebre, donada la superioritat dels nostres, massa suport de la graderia. Possiblement va notar-se a faltar l’essència del famós Timbaler del Bruc en el partit, altre il·lustre personatge nascut en aquesta fructífera terra, ja que en alguns moments només se sentia a la pista el xiulet de l’àrbitre i el soroll de l’aparell del sistema de la calefacció.


La segona part tampoc va variar massa de la jugada a Barcelona. El BCN mantenint la distància en el marcador i mica a mica l’anava eixamplant fins que l’avantatja final augmentés fins al 21 a 32 final. És ben cert que en aquesta segona part el Santpedor es va mostrar amb més encertat en atac, especialment des de l’extrem, alhora que va augmentar la intensitat defensiva. I en alguns moments podríem dir que aquesta va ser excessiva però, en general, el partit va ser un partit net i amb poques exclusions.


En conclusió, un BCN seriós va conquerir la població on va néixer un dels nostres esportistes més carismàtics i fill predilecte de la mateixa, en Pep Guardiola, i va afegir dos punts més per a tenir a la seva guardiola, que li consoliden en la zona tranquil·la de la classificació i amb opcions d’esgarrapar algun lloc més d’aquí al final del Campionat si en el proper partit es guanya al nostre rival més directe per assolir la cinquena plaça, l’Igualada.


Dinovena jornada, Segona catalana juvenil masculina (grup B-segona fase), 24 de març del 2018

bottom of page