top of page

Cadet Masculí 23-32 Igualada Blau

En l'inici del partit davant de l'Igualada Blau semblava que continuava la bona dinàmica de la setmana passada. Així durant els primers minuts hi ha hagut alternança en el marcador però amb avantatges pels nostres durant gran part de la primera part. Els igualadins formen part del grup d'equips de la part alta de la classificació i en el partit d'anada ens varen fer molt de mal des dels extrems. Ha semblat que havíem après la lliçó perquè hem tancat molt bé la defensa i els ha costar robar espais. Així hem arribat al minut vint amb dos gols d'avantatge i la sensació que podíem dominar el partit. Però inexplicablement un parell de pèrdues de pilota ens han descentrat. Ens hem col·lapsat en atac i ells han aprofitat quatre contracops fàcils per arribar a la mitja part amb 11 a 15.


El començament de la segona part ha estat semblant al de la primera, ja que hem sortit més intensos i ens hem posat a dos gols, però mica a mica els de l'Anoia han agafat les regnes del partit i ja no les han deixat. Els nostres han estat força bé en defensa i no han perdut tantes pilotes com a la primera part però tot i així el marcador s'ha eixamplat fins al 23-32 final. Hem de seguir creixent i hem de saber jugar quan anem per davant contra equips que tenen un nivell similar al nostre.


Partit estrany en general, sense massa famílies que ens acompanyessin, ja que algunes estaven a la calçotada.


20a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí
bottom of page