top of page

Sarrià de Ter 25-18 Sènior femení

Un dels partits més importants que s’havia de guanyar i fora de casa encara anava millor. Les barcelonines venien d’una derrota però això no havia de fer que els ànims estiguessin pel terra, tot el contrari, havien de sortir motivades per tornar a guanyar després del partit a Sant Vicenç. Les de Sants van sortir molt concentrades fent un parcial 0-5, semblava que aquell partit anava a ser seu sense masses problemes, però no es podien confiar. A mesura que anava passant el partit, les de Sarrià van anar atrapant a les visitants, tot i així a la mitja part el partit era favorable a les barcelonines 12-13. Quan va començar la segona part les de Sarrià ja van sortir amb ganes de no deixar-se guanyar a la seva pista, i les pèrdues de pilota de les visitants els hi van posar fàcil avançar-les en el marcador. Les de Sants van intentar remuntar i atrapar-les, però no va haver manera. Després d’aquest partit les de Sants necessiten una victòria per pujar els ànims i no hi ha millor lloc que a casa. Jornada 4. Segona fase, Primera Catalana. 11 de març del 2018

bottom of page