top of page

Terrassa 28-23 Cadet Masculí

El desplaçament a Terrassa era esperat i durant la setmana s'havia comentat que era un partit important perquè és l'equip que estava just per sobre nostre a la classificació. Quedava clar que la seva victòria per nou gols de diferència de la primera volta a casa nostra no corresponia al nivell real dels dos equips. Però d'entrada a les dues baixes ja conegudes abans de la convocatòria, s'hi van sumar dues baixes més a darrera hora per lesió, de tal manera que ens presentàvem al partit amb només dos canvis per als jugadors de camp.


Els primers minuts van ser decebedors amb un Terrassa que es va posar ràpidament amb tres o quatre gols d'avantatge. Tot i que en atac estàvem bé i anotàvem amb regularitat , en defensa els egarencs entraven massa fàcilment per l'extrem. A més teníem el hàndicap que no teníem cap pivot natural en atac. Un temps mort oportú va millorar el balanç defensiu i la diferència es va estabilitzar. El fet que no tinguéssim massa canvis ja es veia que ens podia passar factura a la segona part. 15-10 al final dels primers 30 minuts i la sensació que la segona part se'ns podria fer llarga.


Però vet aquí que el pas pels vestidors va canviar totalment la fesomia de l'equip. Els nostres van sortir convençatus de remuntar i amb un tres i no res un parcial de 7 a 1 va fer que ens poséssim per davant per primer cop durant el partit. Les claus, decisió en atac i penetracions agosarades, i una defensa 3-3 avançada que va poar nerviosos els jugadors locals. Semblava que ens seria difícil mantenir el ritme físic però no va ser així, de tal manera que vam veure els millors minuts dels nostres de tota la temporada, dominant un equip amb més banqueta i més fresc. Vam mantenir una renda de tres gols durant molts i molts minuts. Al final, però els locals van aconseguir capgirar el marcador i fins i tot guanyar amb un marcador clar, 28-23 que no explica el que va passar al parquet. Les claus de la seva remuntada van ser que ens vam quedar senses cap canvi per una nova lesió i una explusió definitiva d'un jugador, a més d'una pressió molt gran per part del públic local que va condicionar l'arbitratge en el tram final del partit. Una llàstima però els aplaudiments que els pares vam dedicar als nostres a la sortida del vestidor parlen d'un partit èpic en què hi vam posar molt esforç.


19a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí


bottom of page