top of page

H Sant Llorenç - Sant Feliu de Llobregat "C" 13- 40 Infantil Masculí Negre

Partit sense més transcendència el que s’ha jugat aquest diumenge a la pista del club de Sant Feliu de Llobregat. Coneixedors de la posició de cuers que els del Baix Llobregat tenen a la taula classificatòria, els de Sants han plantejat un partit agressiu en defensa, amb una tàctica 3-3 d’entrada que va ser suficient per impedir cap gol local durant els primers deu minuts. En atac es combinaven tant els contraatacs resultat dels robatoris de pilota, com les jugades d’estratègia plantejades al llarg dels entrenaments. Resultat a la mitja part: 5- 22.


La segona part va ser un calc de la primera. L’entrenador de l’equip de Barcelona va donar força minuts a tots els jugadors i només la falta d’encert en l’execució dels contraatacs va fer que el resultat al final no hagi estat més contundent.

El 13- 40 dona fe de la diferència entre els dos equips. Bon resultat per l’equip infantil negre per aixecar els ànims i preparar l’important partit de la propera setmana contra el Sant Martí Voramar.


Jornada 19 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 11 de març de 2018.


bottom of page