top of page

CH Cerdanyola 10 – 22 Infantil Femení Negre

Partit fluix que tot i això s’ha saldat amb victòria per a les barcelonines. Ja a l’inici es veia la superioritat del BCN Sants respecte a les locals, que aconseguien culminar els seus atacs mentre que el Cerdanyola ho intentava però no era capaç de superar la nostre defensa. El marcador ja als primers minuts era favorable a les nostres jugadores per una diferència de 4 gols. Tot i haver-hi bastantes errades en algunes passades i no culminar amb gol molts dels nostres atacs vam arribar al descans amb un 6-11 a favor.

La segona part va transcórrer de la mateixa manera, amb moltes errades que tot i això l’equip rival no aconseguia aprofitar en favor seu, mentre que nosaltres si que aprofitàvem algunes de les nostre ocasions, arribant a un marcador final de 10-22 que el millor que ens porta són 2 punts més de cara a la classificació final d’aquesta fase.

També remarcar a la part negativa la lesió d’una de les nostres jugadores que farà que segurament no pugui disputar el pròxim partit a casa contra el Sant Cugat amb la resta de companyes. Recupera’t aviat, Paola!!!


19ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 10 de març de 2018. Pavelló Esportiu Municipal, Cerdanyola del Vallés.bottom of page