top of page

Cadet femení 18 – 16 Handbol Sant Cugat

El cadet femení rebia aquesta setmana el Sant Cugat, partit molt emocionant i igualat, un dels millors partits del BCN, a poc a poc l´equip està demostrant que pot aconseguir tot el que es proposi malgrat la curta edat de les jugadores. Han realitzat una gran defensa i per això ha estat la primera part amb menys gols de la temporada.


En la segona part ambdós equips s´alternen en el marcador però el BCN s´imposa amb el seu millor joc i guanya per dos gols al Sant Cugat. Aconsegueix dos punts importantíssims que l´apropen als seus rivals en la classificació. Moltes felicitats!


Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra el Palautordera.


8 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 10 de març de 2018.

bottom of page