Cadet femení 18 – 16 Handbol Sant Cugat

10 Mar 2018

El cadet femení rebia aquesta setmana el Sant Cugat, partit molt emocionant i igualat, un dels millors partits del BCN, a poc a poc l´equip està demostrant que pot aconseguir tot el que es proposi malgrat la curta edat de les jugadores. Han realitzat una gran defensa i per això ha estat la primera part amb menys gols de la temporada.

 

En la segona part ambdós equips  s´alternen en el marcador però el BCN s´imposa amb el seu millor joc i guanya per dos gols al Sant Cugat. Aconsegueix dos punts importantíssims que l´apropen als seus rivals en la classificació.  Moltes felicitats!

 

Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a fora, contra el Palautordera.

 

8 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 10 de març de 2018.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro