top of page

Sant Vicenç B 22-15 Sènior femení

Partit molt complicat que es presentava i més com a visitants. Les de Sants venien amb dues victòries molt importants i volies continuar amb la seva ratxa, podent-se mantenir així a la zona alta de la classificació. Va ser un partit que potser per ànims o per l’horari en què es jugava, les jugadores no estaven centrades i ja no van sortir al 100% al camp. Les locals van sortir molt fortes i les visitants les van estar parant durant la mitja primera part, ja que no es van començar a marcar gols fins el minut 15 pràcticament. Tot i això, al descans van marxar només perdent de 2 gols. Després del descans les de Sants no van saber posar-se les piles i creure’s que podien guanyar. Minut rere minut la seva derrota estava més clara. Després d’aquest partit les barcelonines només pensaven en el pròxim partit per canviar les coses i seguir endavant. Jornada 3. 2a fase, 1a Catalana. 3 de març del 2018

bottom of page