top of page

Infantil Masculí Verd 12 – 31 Handbol Gavà

En aquesta jornada rebíem al líder del grup, el potent equip de l'Handbol Gavà Tot feia pensar que seria un partit desigual, davant d'un equip molt competitiu, i amb un gran joc d'atac. Però aquesta no va ser la realitat, Els primers quinze minuts del partit van ser molt disputats, amb mínimes diferències en el marcador, sempre a favor del líder, que intentava resoldre el partit ràpidament, encara que els nostres jugadors intentaven parar-los de totes les formes. Al descans, el resultat a favor de l'equip rival reflectia el domini d'aquest, encara que no el treball del nostre equip. La segona part va ser una repetició de la primera part, on l'Handbol Gavà es va haver d'emprar a fons per derrotar als nostres jugadors. Un bonic partit, on els nostres jugadors es van emprar a fons, i van plantar cara a un gran equip, líder indiscutible del grup


Seguim millorant

Som-hi equip, som-hi BCN Sants! Divuitena jornada, Segona Catalana grup D – 3 de març de 2018


bottom of page