top of page

Infantil masculí negre 16- 28 Club Handbol Ràpid Cornellà.

El partit d’aquesta jornada estava marcat al calendari des de la primera volta. En aquella ocasió l’equip infantil negre arribava invicte a la canxa del Cornellà i va rebre un fort correctiu, amb el resultat de 21- 8. Tots sabíem de la potencia dels jugadors del Cornellà i tant l’entrenador com els jugadors van preparar a fons l’estratègia adequada per fer front al que es presentava.

I així va ser. De seguida la major envergadura dels jugadors del Cornellà es va fer palesa, aconseguint un avantatge de 3 gols, mentre que als nostres jugadors els costava força seguir el ritme. I quan semblava que tornaríem a tenir unes diferències exagerades al marcador, el bon treball de la defensa, combinant el 4-2 amb marcatges individuals sobre els millors llançadors, va donar fruit. Així, d’un màxim avantatge de 5 gols (5-10) de mica en mica es va minvar la distància, reduint-la a 3 gols (10-13). Acabant la primera part amb un molt meritori resultat de 11 gols a 15.


En canvi a la segona part el Cornellà va sortir decidit a fer valdre la seva talla i la seva força des d’un principi. Contra això, el nostre equip només podia respondre que amb treball i sacrifici, tractant de posar les coses tan difícils com fos possible, portant a la pràctica el treball tècnic dels entrenaments.


Tot i amb això, la diferència entre els dos equips va anar augmentant fins a 5 (13-18), 7 (13- 20) i 8 gols (14-22), aprofitant l’equip del Baix Llobregat totes les oportunitats que els hi donava l’equip local i empès per una grada que no va saber respectar els principis esportius bàsics d’un matx entre jugadors de handbol infantil.


El resultat final de 16- 28 parla dels gols que es van fer. No reflexa en absolut la satisfacció dels jugadors de Sants per la bona feina feta. Tenim un equip en fase creixent, amb un gran potencial i molt camí per recórrer. La millora ha estat enorme des del partit de la primera volta i il·lusiona imaginar-se fins on poden arribar aquests nois.

No tothom ho pot dir.


Jornada 18 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 3 de març de 2018.

bottom of page