top of page

Infantil Femení Negre 15 – 12 CH Montgrí

Importantíssima victòria de les nostres infantils de l’equip negre davant el segon classificat del seu grup, que aplana molt el camí que queda per aconseguir classificar-se per a la segona fase de la competició.

Preveiem un partit complicat, i de fet així va ser. Tots dos equips van començar molt igualats: les empordaneses cometien errors al seu atac i perdien la pilota, però les barcelonines no eren capaces d’aprofitar aquests errors per obrir forat al marcador, el qual va quedar clavat en un 2-2 durant uns quants minuts. Llavors les rivals van millorar els seus atacs i van aconseguir posar-se dos gols per sobre nostre, però les noies del BCN van aconseguir respondre per evitar que es distanciessin massa. Tot plegat, vam marxar al vestidor a la mitja part amb un 5-6 en contra.


A la segona part es va intentar augmentar la intensitat del joc, i el marcador oscil·lava contínuament entre l’empat i un gol d’avantatge per les visitants. No va ser fins a la meitat d’aquest període que les locals van aconseguir posar-se al capdavant del marcador amb un gol d’avantatge. Es van succeir les defenses i els atacs i no ens desempallegàvem de les rivals (empat, un gol per sobre, empat un altre cop, ...). Finalment al darrer minut i mig de joc vam arribat a obrir aquesta distància per fi acabant amb un marcador favorable de 15-12.


Aquest resultat suposa un pas de gegant de cara a la classificació final, ja que sobre el paper els propers compromisos haurien de ser més assequibles, mentre que les nostres rivals directes tenen enfrontaments complicats entre elles a la vista. No obstant, caldrà no abaixar la guàrdia i seguir treballant molt bé per assegurar que tanquem una temporada excel·lent tractant-se d’un equip infantil de primer any.


Força BCN!!!!!


18ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 3 de març de 2018. Poliesportiu de La Marina.


bottom of page