top of page

Cadet Masculí 30-16 Cerdanyola

El pavelló de la Marina, on entrenen els nostres jugadors, acollia per primera vegada un partit de la lliga. L'opinió d'alguns jugadors que costava distingir les línies ha quedat ràpidament en segon terme amb l'inici del partit. Per començar bona fluïdesa de pilota en atac, llançament extern i bones contres. Si hi afegim que la nostra defensa ofegava l'atac dels vallesans, tenim que en els primers deu minuts el parcial era de 10 a 3, i això que l'àrbitre ha donat un gol que no ha entrat ja que ha tocat el pal per fora. En els deus minuts següents, els millors del partit la nostra superioritat s'ha fet evident i els hem deixat amb un gol només com a recompensa en els seus esforços. En el tram final hi ha hagut alguna pèrdua de pilota innecessària, però globalment el 17-6 a la mitja part ha reflectit el bon joc