top of page

Sènior Masculí 28-18 CH Salle Montcada

Partit clau el que tenia aquesta setmana el sènior masculí del Sants al poliesportiu de l’Espanya Industrial en front l’Handbol Fornells, abans de començar el partit, tercer classificat del grup.

Els barcelonins, després del “mini-ensurt” de la setmana anterior, no volien donar peu a qualsevol tipus de sorpresa, sabent, que els visitants són uns especialistes en emportar-se partits ajustats.

I així va ser, els aficionats que es van quedar a veure el partit van poder tornar a gaudir d’un Sants al seu màxim nivell. Des d’un bon principi, els barcelonins, es van mostrar més sòlids en defensa que mai, el qual els permetia anar agafant una bona renda i, és que, fins al minut 10 de partit, els fornellencs, no van aconseguir encetar el marcador. A l’equador de la primera part, l’entrenador del conjunt de la Selva, es va veure obligat a demanar temps mort, en veure que el seu equip era incapaç de penetrar la defensa local i, a més a més, per plantejar un canvi en el sistema defensiu, de 6:0 a 5:1, per intentar fer-se més forts al darrere. A partir d’aquí, la tònica defensiva de l’equip “negre-i-blanc” no va canviar, si és cert que van començar a rebre més gols degut al desgast físic però tot dintre de lo normal, no obstant, en atac, si que la cosa es va encallar un poc més amb aquesta defensa oberta, però que tot i així van ser capaços d’anar trobant els espais i seguir augmentant la seva renda. Al descans el resultat era ja de 14-7.

A la represa, el BCN Sants, no volia donar cap tipus d’opció a que es tornes a igualar el partit i, després d’uns tres minuts una mica agònics, ràpidament es van tornar a centrar en defensa i en atac i als 10 minuts d’aquesta segona part l’avantatge ja era de deu gols, una renda que ja no soltarien en tot el partit. Els últims 15 minuts van servir per a poder donar minuts als no tan habituals que van saber rendir al màxim nivell sense que es notessin aquests canvis.

Ara mateix, a falta de 6 partits per acabar la primera fase, el sènior està a tan sols 6 punts d'aconseguir el seu primer objectiu, l’ascens de categoria. Aquesta setmana tenen un altre partit clau a la pista del líder, que encara no ha cedit cap punt a la seva pista.

20ª jornada de la 1ª fase grup B de Tercera Catalana Sènior Masculina del 3 de març de 2018