Sant Vicenç B 22-15 Sènior femení

3 Mar 2018

Partit molt complicat que es presentava i més com a visitants. Les de Sants venien amb dues victòries molt importants i volies continuar amb la seva ratxa, podent-se mantenir així a la zona alta de la classificació.

Va ser un partit que potser per ànims o per l’horari en què es jugava, les jugadores no estaven centrades i ja no van sortir al 100% al camp. Les locals van sortir molt fortes i les visitants les van estar parant durant la mitja primera part, ja que no es van començar a marcar gols fins el minut 15 pràcticament. Tot i això, al descans van marxar només perdent de 2 gols.

Després del descans les de Sants no van saber posar-se les piles i creure’s que podien guanyar. Minut rere minut la seva derrota estava més clara. Després d’aquest partit les barcelonines només pensaven en el pròxim partit per canviar les coses i seguir endavant.

Jornada 3. 2a fase, 1a Catalana. 3 de març del 2018

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro