Club Handbol Igualada 21-26 Cadet femení

3 Mar 2018

En aquesta setena jornada el cadet femení ha visitat el Igualada, amb aquest partit s´acaben els partits d´anada de la segona fase. Per tots dos equips eren molt importants els dos punts, tots dos són rivals directes en la classificació. Els primers minuts han estat molt igualats, en el minut 17 l´empat era a 7 gols. Poc a poc el cadet femení va agafant avantatge en el marcador jugant molt be i amb una forta defensa fins arribar  al final del primer temps 9-14.

 

Duran la segona part ambdós equips  mostren el seu millor joc sent conscients que una victòria del BCN faria pujar un lloc a la classificació en lloc del Igualada. El BCN aconsegueix mantenir l´avantatge durant tot el segon temps fins arribar al 21-26 definitiu. Moltes felicitats!

 

Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a casa, Handbol Sant Cugat.

 

7 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 4 de març de 2018.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro