top of page

Sènior Femení 28-20 Tortosa

Segon partit de la segona fase, contra l’únic equip invicte de 1a Catalana fins el dissabte. Com qualsevol partit de la segona fase, ja el preparaven amb més duresa i sobretot amb moltes ganes per poder arribar al Top 4. Les tortosines són un equip fort, que l’any passat van arribar al Top 4 i es van quedar a les portes de pujar a Lliga Catalana. Per tot això, les locals ho plantejaven com un partit molt difícil i que qualsevol detall marcaria la diferència. El partit va començar amb un parcial a favor de les de Sants de 4-0, i durant la primera part van intentar anar augmentant aquesta diferència, però per errors de pèrdues de pilotes i precipitacions, la màxima diferència va ser de 6 gols. Tot i això, només van aconseguir arribar a la mitja part 3 gols per sobre. Calia que es concentressin i no perdre totes les pilotes que havien perdut, per així anar amb una bona diferència de gols a terres tortosines. Només començar la segona part les de Sants volien demostrar que podien guanyar de més, però les de Tortosa durant el descans van agafar forces i van arribar a posar-se un per sota. Això va fer que les locals reaccionessin i es posessin les piles, anant al minut 29 7 gols per sobre. A falta de 10 segons, la Marina Navalpotro va llençar des de mig camp, un gol sempre compte, i va acabar dins de porteria la pilota, un gran final de partit. Amb aquests dos punts, les de Barcelona van guanyant posicions. 1a catalana, 2a Jornada de la 2a fase, 24 de febrer del 2018

bottom of page