top of page

Cadet Masculí 22-30 Liceu Francès

Després del mal inici de la segona volta, amb falta de tensió i competitivitat a la Garriga, el repte d'aquest dissabte era recuperar sensacions i competir contra un altre equip de la zona alta, el Liceu Francès, que ens havia guanyat amb claredat a la seva pista. El 0-4 de bon inici no feia presagiar res de bo, però els nostres s'han poat a defensar amb més intensitat i a atacar amb convicció fins a establir una distància estable en el marcador al final dels primers deu minuts. Ha estat difícil reduir el marcador perquè els de la zona alta tenen una molt bona circulació i tenen paciència fins a buscar una bona opció. Però l'augment de la intensitat i una bona ratxa ofensiva des del pivot i al contraatac ens ha portat fins a un esperançador 8-9. D'aquí al final, però les pèrdues de pilota i la falta de concentració en defensa han fet que s'arribés a la mitja part amb un 12-20, exagerat tenint present la diferència que s'havia vist a la pista.


La segona part ha estat una altra història. Els nostres han recuperat l'esperit que havien mostrat en bona part de la primera volta i s'han poat a defensar molt fort. Com a resultat, els del Liceu només han pogut marcar un gol en els primer 10 minuts. En atac ens costava més penetrar i el parcial global del segon temps, 9 a 10 mostra que les defenses han superat els atacs. Bon final de partit , que ha de marcar el camí per als propers partits.


16 a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí


bottom of page