top of page

Cadet Masculí 22-30 Liceu Francès

Després del mal inici de la segona volta, amb falta de tensió i competitivitat a la Garriga, el repte d'aquest dissabte era recuperar sensacions i competir contra un altre equip de la zona alta, el Liceu Francès, que ens havia guanyat amb claredat a la seva pista. El 0-4 de bon inici no feia presagiar res de bo, però els nostres s'han poat a defensar amb més intensitat i a atacar amb convicció fins a establir una distància estable en el marcador al final dels primers deu minuts. Ha estat difícil reduir el marcador perquè els de la zona alta tenen una molt bona circulació i tenen paciència fins a buscar una bona opció. Però l'augment de la intensitat i una bona ratxa ofensiva des del pivot i al contraatac ens ha portat fins a un esperançador 8-9. D'aqu