top of page

Infantil Masculí Negre 18-16 CH Cardedeu

Recordant encara les dificultats passades a la primera volta a la pista de Cardedeu, on els nostres van guanyar d’un sol gol, marcat de penal a la darrera jugada, l’equip del Vallès Oriental es presentava a la pista de Sants amb ganes de revenja. Des de l’inici del partit van saber posar les coses ben difícils, guanyant un petit avantatge que l’equip local no podia eixugar. El joc de primera línia estava travat, els llançaments exteriors sovint anaven fora i, tot i l’encert del joc dels extrems, el resultat a la mitja part era de 9- 11.


Encara no ens han explicat què deuria passar als vestidors durant el descans, ni què va arribar a dir l’entrenador als jugadors, però el cert és que el panorama a la segona part va canviar radicalment. Amb una defensa molt més agressiva els robatoris de pilota van ser constants i l’equip visitant no trobava la manera de llençar a porteria. I quan aconseguien xutar, les bones actuacions del porter del Sants malbarataven els seus esforços. D’aquesta manera es va passar del 9- 11 del descans al 15-11. L’equip de Cardedeu no va aconseguir fer gol fins al minut 13, després d’un parcial de 6- 0.


Tot i així, l’equip vallesà no va rendir-se en cap moment i a les acaballes del partit es va trobar només un gol per sota i possessió de pilota. Una mala decisió, una mala passada, va permetre la recuperació i posterior contraatac barceloní que va significar el 18- 16 final.


Per resumir, un altre partit emocionant, amb alternatives al marcador, ben jugat per l’equip de Sants que dia a dia sembla més madur, contra un molt digne rival que mereix una millor classificació a la taula.


Jornada 16 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 17 de febrer de 2018.

bottom of page