top of page

La Garriga 39-12 Cadet Masculí

L'inici de la segona volta de la lliga ens porta fins a La Garriga. La tarda és de ple hivern, amb un fred intens i els cims blancs del Montseny ben a prop. Davant nostre l'equip vallesà, líder del grup i que ens va guanyar molt clarament en el primer partit de la temporada. Si hi afegim el fet que tenim algunes baixes, sembla que en nostre objectiu serà competir i seguir creixent com a equip. I així és durant la primera part. Inici igualat amb intercanvi de gols fins al minut cinc. A partir d'aquet moment els locals prenen un avantatge sòlid. Estem bé en atac, amb bona circulació, però no acabem d'ajustar la defensa, en què ens fan mal amb les penetracions dels laterals. Final de la primera part amb 19-8.


I de fet aquí s'acaba el partit. Perquè la segona part no té història. Els de la Garriga és un equip sòlid, que juga amb bons automatismes i té un bon llançament exterior. Davant seu es troba un equip que, a diferència del que ha passat al llarg de la primera volta, baixa els braços i no lluita per fer valer els seus punts forts. La falta d'actitud col·lectiva porta a una desfeta que no reflecteix la diferència real entre els dos equips. El 39-12 final fa mal, però el més preocupant és la imatge dels jugadors durant bona part de la segona part. Confiem que hagi estat una mala tarda, influïda per la gelor de la pista, i que a partir de la setmana vinent recuperem el to creixent que ha estat distintiu de la temporada.


15 a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

bottom of page