top of page

H Berga 8-33 Infantil Masculí Negre

Amb cinc baixes, incloent el porter, l’equip Infantil Masculí Negre va començar la segona volta de la lliga en una assoleiada, però gèlida, matinal al Pavelló (no climatitzat) de Berga, una semana desprès de l’episodi de nevades, pluges i mal temps.

Una bona defensa als primer minuts es va traduir en uns parcials molt favorables (0-4 al minut 5, i 1-12 al minut 15) que van tranquilitzar els diferentes porters ocasionals, van facilitar contra-atacs ràpids i bones sensacions als llençadors santsencs.

Un poc habitual marcador de 1-18 al final del primer període, a més dels 5 xuts estavellats a la fusta, mostren la bona feina feta pels nostres jugadors.


A la represa, com era de tèmer, una certa relaxació defensiva va permetre al conjunt del berguedà pujar més gols a l’electrònic, tot i que els de Sants van aconseguir mantenir el marge sense massa esforç. Semblava talment que malgrat els esforços del Míster per augmentar la intensitat defensiva, i assajar noves jugades en atac, els nostres jugadors haguessin decidit guardar forces pels propers partits...


Jornada 15 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B. 10 de Febrer de 2018

bottom of page