Sènior Femení 30-19 Vilanova del Camí

3 Feb 2018

Partit que les locals jugaven sense jugar-se res, només assegurar la 2a posició per passar a la següent fase. Tot i així, després de la derrota de la setmana passada necessitaven una victòria per acabar amb bon sabor de boca. El partit no es presentava massa difícil després de guanyar de 6 a casa de les vilanovines.

La primera part ja van començar les de Sants anant per sobre, però amb una diferència suficient com per què les visitants poguessin atrapar-les en qualsevol moment. Fins la mitja part, la diferència no va passar de 5 gols, ja que les repetides pèrdues de pilota no van deixar que les locals marxessim de més en el marcador. Però quan van sortir del descans, van seguir lluitant per tal de demostrar el seu joc i que podien fer-ho millor, sense tantes pèrdues i més mobilitat de la pilota.

En general va ser un partit millorable, però ja treballant de cara a la següent fase, que per primera vegada des de la creació del sènior femení han aconseguit arribar fins aquí.

Jornada 14. 1a Catalana. 3 de febrer del 2018

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro