top of page

Infantil Femení Negre 42–7 H Sant Joan Despí C

Partit molt fàcil pel nostre equip; ja des de els primers minuts es veia que hi havia molta diferència de nivell de joc entre els dos conjunts, i mentre les nostres jugadores arribaven amb moltíssima facilitat a la porteria contraria i pràcticament aconseguien xutar sense oposició de forma continuada, a les rivals els hi costava molt superar la nostre defensa i si arribaven a una posició de xut, aquests eren fàcils d’aturar per la portera. D’aquesta forma el marcador es va anar eixamplant jugada a jugada fins arribar al 22-2 de la primera part.


A la segona part les noies del BCN van baixar una mica el ritme i l’equip rival va aconseguir marcar alguns gols més que a la primera part davant la relaxació de la defensa, però a l’atac van continuar les arribades constants finalitzades amb gol i al xiular l’àrbitre el final del partit el marcador mostrava un resultat final de 42-7, reflectint el que es va veure a la pista al llarg de tot l’encontre.


Vinga, noies!! No ens relaxem que els propers rivals cal afrontar-los amb un 200% d’intensitat per continuar cap amunt!!!


14ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 27 de gener de 2018. Poliesportiu de La Marina.


bottom of page