Infantil Femení Verd 8-17 Sant Joan d’Espi B

Encara que l’àrbitre s’ha deixat el rellotge, comença el partit a l’hora en punt!

El nostre equip, amb moltes baixes per enfermetat, ha lluitat amb molt de coratge des de l’inici, això ha impedit que l’equip visitant, amb més efectius i físicament més fortes, s’anes en el marcador.

De fet, en el minut 10 estaven igualades en el marcador, 3 a 3.

Però després de pèrdues de pilota i impresicions motivades pel cansanci físic , pel fet de tenir només un canvi, ha fet que l’equip visitant anés agafant ventaja en el marcador, que mostrava un 3 a 10 desfavorable al final de la primera part.

Comença la segona part, amb l’equip fred em els instants inicials, però igualment lluitador, per fer una molt bona segona part, en quant a actitud i esperit competitiu.

Gràcies a la lluita en conjunt de tot l’equip, a la bona actuació de la nostre portera, l’Astrid, els gols de la Júlia i la Carla, i la bona feina encoratjant i dirigint a les noies per part de la Marta, el parcial al minut 15 era un molt meritori 4 a 3 (7-13) a favor nostre.

Però el Sant Joan d’Espi, també molt guerrer, poc a poc ha anat imposant la seva superioritat física, per decantar el parcial de la segona part, també al seu favor.

Minut 23, 7 a 16.

En aquests últims 2 minuts, un gol per cada banda per acabar el partit amb un resultat molt digne de 8-17.

Felicitats noies per aquest esperit de lluita que heu demostrat avui.