H St Esteve Sesrovires 33-23 Cadet Masculí

Per tancar la primera volta del campionat, visitàvem la pista de Sant Esteve Sesrovires, un dels primers classificats del grup. Ben d’hora pel matí, ja que jugàvem a les 9, i amb la neu enterenyinyant els cims propers de Montserrat, entràvem al pavelló amb la il·lusió de mantenir el nivell de competitivat de les darreres jornades. Però aquest esperit es va veure ràpidament qüestionat per un plantejament si més no estrany per part de l’equip rival. Defensa pressionant en tota la pista des del primer segon. Aquesta tàctica, que alguns equips solen adoptar enmig d’un partit per mirar de donar-li la volta a un marcador advers, és molt estrany de veure en aquestes categories i sobretot tenint present que estem parlant d’un nivell d’esport formatiu en què és important el resultat però també la creació d’uns determinants hàbits en els jugadors.

Els nostres jugadors van aguantar bé la primera envestida d’aquest tipus de plantejament força agressiu. Però la tensió dins i fora de la pista va fer que cap a la meitat de la primera part els nostres paguessin l’esforç mental, baixessin la concentració i passessin d’un marcador ajustat a deixar que s’obrís un forat en el marcador fins al 17-10 amb què s’arribava a la mitja part.

A la segona, més del mateix. Els de Sant Esteve fent defensa personal en tota la pista i els nostres aguantant força bé i mirant de treure partit de les poques vegades en què sortien de la pressió. Interessant veure el debut d’en Víctor , que feia temps que entrenava, però que encara no tenia fitxa per jugar. I minuts per als no tan habituals. Al final 33-23 i la sensació que els deu gols de diferència no reflecteixen en absolut la diferència entre els dos equips.