H Esplugues Groc 21-32 Cadet femení

27 Jan 2018

Brillant partit del cadet femení a casa de l´Esplugues on ha aconseguit els primers 2 punts de la segona fase. Sabíem que era un dels partits més importants de la temporada i que ambdós  equips estan molt igualats. Des de l´inici del partit el cadet femení ha portat la iniciativa del joc, ja en el minut 11 guanyaven 4-7. Durant tota la primera part les noies del BCN han estat encertades en l´atac i molt fortes en defensa, cal remarcar el treball de les dues porteres. Finalment  s´ha acabat el primer temps 10-17.

 

Duran la segona part el BCN no baixa la guàrdia en cap moment, veiem el seu millor joc i com va ampliant l’avantatge respecte l´Esplugues a poc a poc. El cadet femení   aconsegueix aprofitar totes les errades del contrari i es manté ferm durant tot el partit fins arribar al 21-32 final. És una important victòria abans d´afrontar el proper partit amb el Ribes

 

Ànim noies, us esperem a tots al pròxim partit, a casa, contra Handbol Ribes.

 

3 Jornada 2ª Fase de Lliga Primera Catalana 28 de gener de 2018.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro