top of page

Vilamajor 19 - 32 Sènior Femení

El primer equip femení per tal d'aconseguir aquests dos punts indispensables, volien sortir a fer un bon partit.


Els primers minuts amb una bona defensa i alguns contraatacs van fer que les de Sants se n'anessin uns gols més que les locals. Però el nivell de la defensa va baixar i no estaven fent un bon treball en atac. L'únic que va provocar que les locals se'ls apropessin al marcador, i marxant al descans una mica decebudes pel mal joc que estaven fent.


La segona part tampoc va ser massa diferent, es van començar a veure millors accions en atac i es va intentar fer una bona defensa, però les repetides expulsions de 2 minuts no van acabar de deixar que les sèniors fessin una bona feina. Un partit que no va acabar de ser jugat el millor possible, però amb aquesta victòria estan ja classificades per les següent fase i això motiva a les jugadores per guanyar el proper partit i preparar-se pel que vindrà.


Jornada 12, 1a Catalana, 21 de gener de 2018

bottom of page