top of page

OAR Gracia Sabadell 27 – 5 Infantil Femení Negre

Partit contra el líder destacat del grup que ha trencat la ratxa de victòries del BCN. Tot i que les nostres no han fet un mal partit -la feina defensiva ha estat bé, en la línia habitual-, les rivals han fet un partit gairebé perfecte, sense pràcticament cap errada que donés oportunitat a les jugadores del BCN de reduir la distància.


Ja des de el primer moment s’ha vist que tot i estar ben ordenades en defensa les nostres rivals arribaven amb facilitat a posicions de xut i hem anat encaixant gols mentre que els nostres atacs xocaven contínuament contra la defensa contrària, també molt ferma: potser en aquest aspecte ens ha faltat velocitat per una banda i un joc més col·laboratiu per l’altre, doncs amb aquest rival les individualitats en atac era quasi impossible que acabessin en gol. Tant és així que no hem aconseguir encetar el nostre marcador fins a les acaballes del primer període, anant al vestidor amb un 14-1 en contra.


A la segona part les noies han sortit conscients de que tenien davant un rival que feia les coses perfectament i que, per tant, calia donar-ho tot i més per intentar reduir la distància al marcador. Els esforços de les nostres han aconseguit frenar alguns dels atacs de les rivals i s’han vist recompensats amb el gol en algunes jugades, fent servir els extrems enlloc d’intentar arribar directament, i s’ha assolit un parcial al segon període de 13-4.


Finalment, ens quedem amb un resultat en contra però amb la lliçó de que tenim moltes coses a millorar i és jugant partits amb rivals com aquest quan ens adonem del que ja fem bé i el que encara hem de fer millor.


Ànims noies!!! Que el que hem aprés avui ens faci millors demà!!! Força BCN!!!


13ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 21 de gener de 2018. Pavelló de l’OAR Gracia.bottom of page