top of page

Infantil masculí negre 19- 16 C. H. Vic.

Molt emocionant partit el que es va viure el passat dissabte entre dos conjunts prou igualats, tal i com reflecteix la classificació de la lliga. Partit dels que fan afició, tot i que va començar molt ensopit, amb molt de respecte per part dels dos equips. Tant és així que al minut 6 el resultat encara era de 1- 0 a favor dels locals. Els primers que es van treure la son de les orelles van ser els osonencs que, amb un seguit de bons xuts van assolir un avantatge de tres gols (3-6). I aquesta diferència es va mantenir gol amunt, gol avall fins al final del primer temps, que va acabar amb victòria del Vic per 7- 9.


La curta distància al marcador reflectia la igualtat dels dos conjunts. Els pivots locals se les tenien de valent amb una forta defensa central dels de Vic, i els llançadors de l’equip de Sants eren replicats pels atacs visitants. Així, la diferència es va anar mantenint a mesura que passaven els minuts. Fins i tot es va ampliar dels dos gols amb que va acabar la primera part als quatre (10- 14).


I quan semblava que el matx s’escapava, va començar la remuntada. El porter local va aconseguir fer diverses aturades de mèrit i els jugadors de Barcelona comptaven les possessions com a gols, xutant des de les diverses posicions d’atac. Amb un resultat parcial de 6 a 2 es va aconseguir l’empat a 16, i posteriorment el resultat final de 19 a 16.


En resum, un partit molt igualat i emocionant, en el que feia goig veure la banqueta local animant com poques vegades. Potser per això mateix, l’equip del BCN- Sants no va baixar els braços en cap moment, recollint els fruits al final del matx.

Una nova lliçó apresa en aquesta lliga.


Jornada 12 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 20 de gener de 2018.


bottom of page