top of page

Cadet Masculí 15-30 Granollers

Canvi d'escenari ja que de l'habitual poliesportiu on juguem els partits de casa, l'Espanya Industrial, hem anat, travessant el carrer de Sants, fins al poliesportiu de la Bordeta. Davant teníem el líder del nostre grup, el Granollers. Els vallencs són un club referent dins del món de l'handbol català. Els nostres, en plena progressió, eren conscients del potencial de l'equip que tenien davant. Tot i així l'inici del partit ha estat esperançador, ja que hem començat molt concentrats i forts en defensa. Després de posar-nos per davans, els de la capital del Vallès s'han avançat amb un 1-7 contundent fent valer la seva qualitat individual. Però els nostres jugadors han demostat que estan en un bon moment de forma i han començat a moure la pilota amb sentit i buscant la superioritat als extrems hem aconseguit reduir el desavantatge fins a un 4-7. D'aquí fins al final de la primera part ha continuat el bon balanç defensiu que ens ha permès arribar al descans amb un molt digne 5-10.


A la represa els canvis motivats pel cansament i el fet que els rivals tinguessin més banqueta han fet que el partit es desnivellés i que augmentessin les diferències. A mitjana segona part hi ha hagut un període en què ha augmentat la nostra eficàcia ofensiva, fet que ha provocat que l'entrenador rival hagi canviat la defensa i hagi passat a una defensa individual en tota la pista que ens ha costat de superar en un primer moment. Les distàncies s'han mantingut estables però al final les pèrdues de pilotes han facilitat els contracops rivals fet que ha fet pujar la diferència fins als 15 gols, resultat que no reflecteix en absolut el que hem vist a la pista i el nivell dels dos equips en aquest moment de la temporada. Els nostres són ara un equip sòlid en defensa i que cada cop circula millor la pilota en atac.


12 a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

bottom of page