top of page

Sènior femení 25-22 Handbol Ribes

Partit molt important, on les locals jugaven contra un rival directe i que només necessitava un punt per estar classificades per la següent fase, per tant els hi posarien molt difícil i més per seguir invictes a casa. Les de Ribes no havien perdut cap partit, per tant les de Sants havien de lluitar encara més el partit.


Van sortir a la primera part amb ganes de guanyar i van aconseguir anar 4 per sobre a la meitat d’aquesta, però diverses pèrdues de pilotes van fer que marxessin al descans amb el marcador empatat a 12. L’equip local s’havia de creure que podia guanyar i així va ser. Van sortir a la segona part amb més ganes, lluitant més cada pilota i agafant ventatge sobre les visitants. Quan quedaven 2 minuts de partit encara no hi havia res sentenciat, ja que les de Sants només anaven 2 gols per sobre, però a l’últim minut quan van marcar el tercer gol de diferència ja els donava el partit, amb un marcador 25 a 22.


Un partit que va ser molt viscut tant a les grades com a la pista, una victòria important que els hi dóna un pas més cap a la segona fase i que els dóna una empenta per seguir lluitant.


Jornada 11, 1a Catalana, 13 de gener del 2018

bottom of page