top of page

Oar Gràcia Sabadell 16-19 Cadet Masculí

El primer partit de l'any ens ha portat fins a terres del Vallès, més en concret a Sabadell, per trobar-nos amb l'Oar Gràcia, un equip amb el qual estàvem empatats a punts en la classificació. El risc sempre present de la inactivitat i els excessos nadalencs en aquest cas ha afectat sobretot al marcador ja que durant bona part de la primera part no ha funcionat. Pel que fa al partit, el començament ha estat marcat per l'eficàcia defensiva dels dos equips i la falta de punteria. Així el marcador no s'ha mogut fins més enllà dels primers 7 minuts. Una vegada trencat el malefici, hi ha hagut un intercanvi de gols i un marcador ajustat fins que els nostres han tornat a apretar en defensa i gràcies als contraatacs ens hem posat amb cinc gols d'avantatge. La relaxació final ha permès a l'OAR retallar la diferència fins al 8-10 que ens ha portat al descans.


A la represa el guió s'ha repetit fil per randa. Primers minuts de tempteig fins que els nostres han aconseguit eixemplar la distància gràcies a bones accions des dels extrems. A continuació els vallesans han aconseguit acostar-se de nou fins a posar-se a un gol de diferència quan només faltaven deu minuts. Però a diferència d'altres moments, els nostres jugadors, tot i no jugar al nivell que han mostrat en alguns partits, han estat capaços de competir bé i de superar els nervis per acabar guanyant clarament, tot i que al final l'OAR ha aconseguit retallar la diferència de cinc gols que teníem a falta de dos minuts. Bon partit en defensa, bon esperit d'equip, bona actitud i una victòria, la quarta consecutiva, que ens fa avançar en la classificació i fa pujar la moral d'un equip que va a més.11a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí


bottom of page