top of page

Infantil Femení Negre 23 – 10 HC Laietà Argentona

Partit molt important pel nostre equip davant d’un rival directe, tant a la classificació per obtenir una de les 4 places superiors de la taula que accedeixen a la 2ª fase de la competició, com pel nivell de joc que vam veure al partit d’anada, molt similar al nostre. Per tot això l’entrenador havia demanat a l’equip un esforç de cara a l’enfrontament i les noies, tot i trobar-se amb un únic canvi a la banqueta, van complir.


L’inici del partit ha estat molt igualat tot i que després dels primers 10 minuts de joc s’ha començat a veure que el BCN arribava amb molta més facilitat que les contraries a la porteria rival, i això junt amb l’encert a l’hora de llençar ens ha començat a donar avantatge al marcador. Als darrers 5 ó 7 minuts del primer període les nostres han “trepitjat l’accelerador” una mica més i han arribat al descans amb un marcador favorable de 12-5.


A l’inici de la segona part la bona defensa del BCN ha fet que les rivals no aconseguissin marcar fins passats 12 minuts, mentre nosaltres anàvem incrementant la diferència al marcador de mica en mica. Finalment, tot i baixar una mica la intensitat de joc i tenir algunes pèrdues de pilota, s’ha arribat a la fi del partit amb el 23-10 final que assegura la 3ª posició a la classificació i dona molts ànims de cara als propers enfrontaments contra els equips que l’encapçalen.


Vinga noies!!! Continuem esforçant-nos per fer una gran temporada!!!


12ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 13 de gener de 2018. Poliesportiu de L’Espanya Industrial.


bottom of page