top of page

Cadet femení 34 – 15 CH Sant Esteve Sesrovires

Aquest cap de setmana es jugava l’últim partit de la primera fase contra el Sant Esteve Sesrovires, les noies del cadet femení només depenien d´elles mateixes per classificar-se per la segona fase i ho han aconseguit guanyant i consolidant la segona plaça del grup.


Des del primer minut el BCN domina en el partit, més eficaç en defensa i encertat en els tirs, i encara que no es el millor partit del cadet al final del primer temps guanya per 14-6. Durant La segona part, el joc del BCN millora, fet que fa incrementar la diferencia de gols amb el rival fins arribar al 34-15 definitiu.

Ànim noies, us esperem a tots a la segona fase de lliga primera catalana, el pròxim partit serà la jornada del 14 de Gener a Sant Cugat.


Us desitgem bones festes i bon any 2018.

bottom of page