Cadet femení 34 – 15 CH Sant Esteve Sesrovires

17 Dec 2017

Aquest cap de setmana es jugava l’últim partit de la primera fase contra el Sant Esteve Sesrovires, les noies del cadet femení només depenien d´elles mateixes per classificar-se per la segona fase i ho han aconseguit guanyant i  consolidant la segona plaça del grup.

 

Des del primer minut el BCN domina en el partit, més eficaç en defensa i encertat en els tirs, i encara que no es el millor partit del cadet al final del primer temps guanya per 14-6. Durant La segona part, el joc del BCN millora, fet que fa incrementar la diferencia de gols amb el rival fins arribar al 34-15 definitiu.

Ànim noies, us esperem a tots  a la segona fase de lliga primera catalana, el pròxim partit serà la jornada del 14 de Gener a Sant Cugat.

 

Us desitgem bones festes i bon any 2018.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro