top of page

Handbol Gavà Grana  31-29  Cadet femení

El cadet femení s´ha desplaçat aquest cap de setmana a Gavà, on ha jugat el penúltim partit de la primera fase. Tots dos equips volen la segona plaça del grup per poder passar a la següent fase. Des de l´inici el Gavà ha anat per davant en el marcador però tots dos equips han sigut molt forts en defensa i encertats en l´atac, però al final de la primer part el BCN Sants perd per 13-11.


Al principi de la segona part el partit es complica, el Gavà aprofita les seves ocasions i aconsegueix una avantatge de 5 gols, aquesta diferencia es manté en quasi tot el partit. El BCN Sants no s´ha rendit en cap moment i encara que retalla la diferencia de gols, perd finalment per 31-29. Malgrat la derrota es manté en segona posició de la classificació i depèn d´ell mateix per passar a la següent ronda.


Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a casa, contra CH Sant Esteve Sesrovires.


9ª Jornada de Lliga Primera Catalana 3 de desembre de 2017.


bottom of page