Handbol Gavà Grana  31-29  Cadet femení

5 Dec 2017

El cadet femení s´ha desplaçat aquest cap de setmana a Gavà, on ha jugat el penúltim partit de la primera fase. Tots dos equips volen la segona plaça del grup per poder passar a la següent fase. Des de l´inici el Gavà ha anat per davant en el marcador però tots dos equips han sigut molt forts en defensa i encertats en l´atac, però al final de la primer part el BCN Sants perd per 13-11.

 

Al principi de la segona part el partit es complica, el Gavà aprofita les seves ocasions i aconsegueix una avantatge de  5 gols, aquesta diferencia es manté en quasi tot el partit. El BCN Sants no s´ha rendit en cap moment i encara que retalla la diferencia de gols, perd finalment per 31-29. Malgrat la derrota es manté en segona posició de la classificació i depèn d´ell mateix per passar a la següent ronda.

 

Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a casa, contra CH Sant Esteve Sesrovires.

 

9ª Jornada de Lliga Primera Catalana 3 de desembre de 2017.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro