top of page

Sènior femení 20-14 Santpedor

Partit que demanava estar concentrades i no perdre tantes pilotes com a l’anada, ja que era un partit que si volien mantenir-se a dalt havien de guanyar si o si.


Les visitants van obrir el marcador, però això no va significar res. Les de Sants van marcar el seu ritme de joc i es van posar per davant ràpidament, no podien deixar escapar cap oportunitat ni cap pilota. Tot això les va fer anar al descans 5 gols amunt que tampoc deixava que la segona part es relaxessin.


Van entrar amb ganes de seguir lluitant el partit i no deixar que se’ls escapés de les mans, més relaxades però sense regalar res, lluitant totes les pilotes. Aquesta victòria ajuda a quedar-se en la segona posició i mantenir distància amb les de darrera, tot i això, no deixen de treballar pel pròxim partit, molt important i jugant com a visitants.


bottom of page