Sènior femení 20-14 Santpedor

2 Dec 2017

Partit que demanava estar concentrades i no perdre tantes pilotes com a l’anada, ja que era un partit que si volien mantenir-se a dalt havien de guanyar si o si.

 

Les visitants van obrir el marcador, però això no va significar res. Les de Sants van marcar el seu ritme de joc i es van posar per davant ràpidament, no podien deixar escapar cap oportunitat ni cap pilota. Tot això les va fer anar al descans 5 gols amunt que tampoc deixava que la segona part es relaxessin.

 

Van entrar amb ganes de seguir lluitant el partit i no deixar que se’ls escapés de les mans, més relaxades però sense regalar res, lluitant totes les pilotes. Aquesta victòria ajuda a quedar-se en la segona posició i mantenir distància amb les de darrera, tot i això, no deixen de treballar pel pròxim partit, molt important i jugant com a visitants.

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro