top of page

Cadet Femení 26-25 CH St. Esteve de Palautordera

El cadet femení ha guanyat el quart partit de la temporada contra un dels màxims rivals en la classificació, a poc a poc el BCN ha començat a imposar-se al Sant Esteve, en el minut 17 ja van 10-7, les nostres noies estan molt fortes en defensa i no tenen errors en l´atac però el partit es molt igualat i s'acaba la primera part 14-13.


Al principi de la segona part, El Sant Esteve aconsegueix remuntar i superar-nos en el marcador fins 15-20 en una davallada del joc del BCN. A partir d´aquest moment el partit es torna molt tens i complicat, tots dos equips necessiten els dos punts per mantenir les opcions per passar a segona fase, finalment el BCN Sants aconsegueix remuntar el marcador advers i guanya 26-25.


Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a fora, contra Handbol Gavà “Grana”.


8ª Jornada de Lliga Primera Catalana 25 de novembre de 2017


bottom of page