Cadet Femení 26-25 CH St. Esteve de Palautordera

25 Nov 2017

El cadet femení ha guanyat el quart partit de la temporada contra un dels màxims rivals en la classificació, a poc a poc el BCN ha començat a imposar-se al Sant Esteve, en el minut 17 ja van 10-7, les nostres noies estan molt fortes en defensa i no tenen errors en l´atac però el partit es molt igualat i s'acaba la primera part 14-13.

 

Al principi de la segona part, El Sant Esteve aconsegueix remuntar i superar-nos en el marcador fins 15-20 en una davallada del joc del BCN.  A partir d´aquest moment el partit es torna molt tens i complicat, tots dos equips necessiten els dos punts per mantenir les opcions per passar a segona fase, finalment el BCN Sants aconsegueix remuntar el marcador advers i guanya 26-25.

 

Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a fora, contra Handbol Gavà “Grana”.

 

8ª Jornada de Lliga Primera Catalana 25 de novembre de 2017

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro