top of page

Cadet Masculí 32-22 CH Santpedor

La visita del Santpedor ha suposat la victòria més ampla fins ara de la temporada.


L’inici del partit ha estat espectucular, amb un 5-1 aconseguit gràcies a una bona eficàcia defensiva, en què ha destacat des del primer minut el nostre porter, i a un atac en la línia del darrer partit. Tot i que el Santpedor ha reaccionat hem aconseguit anar al descans amb avantatge de 11 a 8.


La segona part ha començat amb la bona noticia de la reaparició sota els Pals del Josep, que ha completat un partit molt encertat. L’equip bagenc ha apretat al començament i s’ha situat a només un gol. Però els nostres han estat concentrats, han reaccionat bé i han aconseguit una renda que els ha permès arribar al final amb tranquil·litat. Entre els factors destacats en atac cal assenyalar els contraatacs i les combinacions entre el central i el pivot, a més de l’encert des del 7 metres dels nostres laterals. Un gran partit.


8a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

bottom of page