top of page

Infantil Masculí Negre 12-31 OAR Gràcia Sabadell

El partit es va jugar contra un rival a qui li va una mica petita la categoria. Si hem de ser sincers, l’equip de Sabadell va ser superior a l’equip de Sants en tots els aspectes del joc. Des d’un bon principi van assolir una bona diferència al marcador. Trobaven fàcilment camí cap a la porteria local, defensaven fort i els porters paraven bé els xuts, al mateix temps que a l’equip de Barcelona li costava un munt fer gol. El resultat a la mitja part ,4 a 19.


La segona part no va ser gaire diferent de la primera. On l’equip local tenia problemes per fer llançaments clars, els vallesans aconseguien marcar amb facilitat, tot i els esforços de la defensa. Als darrers minuts del partit va donar-se un petit canvi de tendència que va aprofitar el BCN Sants per millorar una mica el resultat, acabant el matx amb el resultat de 12-31, amb un parcial a la segona part de 8-12.


Tot i el resultat ningú no s’ha de desanimar. Cal pensar que ja s’ha jugat contra els rivals més forts i, si l’equip treballa fort i juga d’acord amb les seves capacitats, ha de consolidar una plaça a la part alta de la classificació.


Jornada 8 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 25 de novembre de 2017.


bottom of page