Cadet Masculí 32-22 CH Santpedor

25 Nov 2017

La visita del Santpedor ha suposat la victòria més ampla fins ara de la temporada.

 

L’inici del partit ha estat espectucular, amb un 5-1 aconseguit gràcies a una bona eficàcia defensiva, en què ha destacat des del primer minut el nostre porter, i a un atac en la línia del darrer partit. Tot i que el Santpedor ha reaccionat hem aconseguit anar al descans amb avantatge de 11 a 8.

 

La segona part ha començat amb la bona noticia de la reaparició sota els Pals del Josep, que ha completat un partit molt encertat.  L’equip bagenc ha apretat al començament i s’ha situat a només un gol. Però els nostres han estat concentrats, han reaccionat bé i han aconseguit una renda que els ha permès arribar al final amb tranquil·litat. Entre els factors destacats en atac cal assenyalar els contraatacs i les combinacions entre el central i el pivot, a més de l’encert des del 7 metres dels nostres laterals. Un gran partit.

 

8a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí

 

 

 

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro