top of page

Infantil Femení Negre 29-7 CH Cerdanyola

Còmoda victòria de les noies de l’infantil negre davant d’un rival que ja s’esperava com bastant assequible a tenor del resultats obtinguts des de l’inici de la competició, tot i que sempre cal esforçar-se al màxim per mirar d’incrementar la diferència de gols acumulada, que pot ser decisiva al final de la fase.

Des de l’inici del partit es va veure que les nostres disposarien de moltes ocasions davant una defensa que es veia incapaç de frenar els seus atacs, mentre que la nostra defensa funcionava tant be com ens te acostumats. Així doncs vam arribar a la mitja part amb un marcador favorable de 16-3.


Al segon període la diferència encara es va ampliar més fins arribar al 29-7 final, i encara podria haver estat més àmplia si no fos per algunes pèrdues a la circulació de la pilota.


Resultat que ens confirma a la part alta de la taula i ens dona moltes esperances de cara a assolir una bona posició al final de la temporada.


Força BCN!!!!


8ª jornada de la 1ª fase grup A de Primera Catalana Infantil Femenina del 18 de novembre de 2017. Poliesportiu de l’Espanya Industrial.


bottom of page