H Coope Sant Boi A 24-16 Cadet Femení

18 Nov 2017

Segon derrota de la temporada pel BCN Sants davant el Sant Boi, malgrat aquest fet, l´equip es manté segon de la classificació. El partit ha estat molt disputat donat que jugaven els dos primers classificats del grup. Des de l´inici del partit el cadet femení ha jugat concentrat i plantant cara al rival, acabant la primera  part en empat a 10.

 

Al principi de la segona part, el Sant Boi comença molt fort i es desmarca amb un parcial de 5 -0 , posteriorment augmenta la diferencia fins a 8 gols, encara que el cadet intenta la remuntada no ho aconsegueix. Finalment guanya el Sant Boi per 24-16.

 

Som- hi noies, us esperem a tots en el pròxim partit, a casa, contra CH Sant Esteve de Palautordera.

 

7ª Jornada de Lliga Primera Catalana 18 de novembre de 2017

Please reload

Notícia destacada

Campus d'Handbol Estiu 2020

06/04/2020

1/1
Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Twitter

Copyright © CEH BCN Sants - Web Oficial del Club Esportiu Handbol BCN Sants · Política de cookies · by AlbertNavalpotro