top of page

Vilanova del Camí 22-26 Sènior Femení

Últim partit de la primera volta contra un equip que havia tingut resultats semblants; per tant, com l’anterior, era difícil però amb moltes ganes de guanyar-lo i acabar la volta amb bon sabor de boca.


El partit va començar favorable per les visitants, robant 4 pilotes seguides i convertint-les en gol, fent que agafessin avantatge des del principi. Van mantenir el ritme fins la meitat de la primera part, on les locals van agafar força i van apropar-se al marcador. Tot i això, les de Sants no van posar les coses fàcils, ni van deixar que passessin per sobre el marcador. Van marxar a la mitja part 5 gols amunt, quan podrien haver sigut 6 per una acció manada des de la banqueta de les visitants que va acabar en gol, però el ràpid contra-gol de les locals va crear un penal al final de la primera part que va convertir-se en gol a favor de Vilanova.