top of page

Vilanova del Camí 22-26 Sènior Femení

Últim partit de la primera volta contra un equip que havia tingut resultats semblants; per tant, com l’anterior, era difícil però amb moltes ganes de guanyar-lo i acabar la volta amb bon sabor de boca.


El partit va començar favorable per les visitants, robant 4 pilotes seguides i convertint-les en gol, fent que agafessin avantatge des del principi. Van mantenir el ritme fins la meitat de la primera part, on les locals van agafar força i van apropar-se al marcador. Tot i això, les de Sants no van posar les coses fàcils, ni van deixar que passessin per sobre el marcador. Van marxar a la mitja part 5 gols amunt, quan podrien haver sigut 6 per una acció manada des de la banqueta de les visitants que va acabar en gol, però el ràpid contra-gol de les locals va crear un penal al final de la primera part que va convertir-se en gol a favor de Vilanova.


La segona part calia mantenir el ritme del partit controlat tota l'estona per evitar que se n'anés de les mans, i així el van portar, amb cap i sense precipitar-se en algunes accions, van aconseguir endur-se el partit. Tot i que va faltar ordre en l'atac, les sèniors van saber com acabar amb gol a porteria i defensar fort per agafar diferència respecte les locals. Finalment van aconseguir acabar la primera volta amb només un partit perdut, una molt bona volta que farà que segueixin treballant per millorar de cara a la segona.


Felicitats noies!


Jornada 7, 1a Catalana, 18 de Novembre del 2017

bottom of page