top of page

Sant Martí Voramar 33-20 Infantil Masculí Negre

Poques alegries hi van haver al partit jugat el passat dissabte a la pista de la Verneda. Després d’un llarg tanteig inicial (no es va marcar cap gol fins al minut 4) el BCN Sants va decidir anar pel partit aconseguint un bon parcial d’1 a 3. Però de seguida l’equip local va reduir diferències empatant a 4 i, posteriorment assolint 2-3 gols d’avantatge fins arribar al 15-12 a la mitja part. Una diferència que no semblava pas impossible de remuntar a la segona part.


En canvi, l’equip que va sortir més despert de vestidors la ser el Voramar. Gràcies a un bon joc de conjunt en el que participaven tots els jugadors en cada atac, van anar ampliant diferències, mentre que els atacs de l’equip de Sants no tenien premi, acabant la pilota bé fora, bé als pals, bé al cos del porter local, que va tenir una actuació destacada.


Així, per cada gol que feien els nostres, el Voramar en feia dos, ampliant la distància fins al 33-20 del final del partit, amb un resultat parcial de 18 a 8 a la segona part. Un resultat massa ampli per les habilitats demostrades pels dos equips, tot i que els locals van estar molt més encertats de cara a porteria i van assolir un joc d’equip més consistent.


En resum, un partit perdut però que ens demostra que l’adaptació a la categoria no serà fàcil i que entrenant fort i aplicant la feina tàctica proposada per l’entrenador, l’equip serà més competitiu i es consolidarà la posició a la part alta de la classificació.


Jornada 7 de Segona Catalana Infantil Masculina Grup B del 18 de novembre de 2017

bottom of page