top of page

CH Igualada Blau 42-35 Cadet Masculí

Aquest passat dissabte a la tarda ens hem desplaçat a Igualada. És el primer dels dos desplaçaments que farem a la capital de l’Anoia, ja que també jugarem contra l’Igualada groc.


Com el temps a Igualada, hem tingut un començament de partit fred, especialment en defensa, ja que ens han marcat en els seus primers set atacs. Però aquest fet no ens ha descentrat i hem jugat molt bé en atac. Bona circulació de pilota a la primera línia, circulació fluïda dels extrems i especialment atreviment en les penetracions per part dels nostres laterals han estat els factors que han fet que haguem jugat el millor partit de la temporada en atac. Al final de la primera part 23-18. A la segona part no hem perdut mai la cara al partit, ens hem arribat a posar a tres gols i hem competit bé fins al final. El 42-35 final posa de manifest la millor xifra golejadora del curs i una millora global davant d’un molt bon equip com és l’igualadí. Al sortir dels vestidors els pares han rebut els nostres jugadors i al nostre entrenador amb un ben merescut aplaudiment.


7a Jornada Segona Catalana Cadet Masculí


bottom of page