top of page

Infantil Masculí Verd 18-23 AEH Les Franqueses Negre

Aquest partit va ser molt mes igualat que els anteriors de fet els darrers set minuts de la primera part varen ser els que van marcar la diferencia entre els dos equips.


La primera part el marcador va reflectir això amb les defenses mes fortes que els atacs amb diferencies mínimes de no més d'un gol per els equips, però a les acaballes de la primera part una manca de concentració va fer que arribéssim al descans amb desavantatge de quatre gols 7-11.


A la represa es va notar la reacció de l'equip que es va posar a només dos gols per sota, però Les Franqueses va reaccionar i va poder mantenir l'avantatge amb que vàrem arribar al descans fins al final del matx.


6a Jornada, Segona Catalana Infantil Masculina grup D del 11 de Novembre de 2017

bottom of page